Vacature Allround Service Monteur Allround Montage Monteur Enschede

Vacature: Allround service/montage monteur

Voor ons montage- en onderhoudsteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Allround service/montage elektromonteur. Ben je zelfstandig en gedreven om poedercoatapparatuur / poedercabines te monteren, te onderhouden en technische problemen op te lossen? Dan hebben wij bij MSP Systems B.V. een uitdagende baan voor jou.

Werken bij MSP Systems

Werken bij MSP Systems  B.V. in Enschede betekent werken bij een deskundig en betrouwbaar bedrijf waar flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden industriële poeder- coatinginstallaties. Alle machines worden geproduceerd door Gema Zwitserland.

Naast het plaatsen van nieuwe poedercoatinginstallaties houden wij ons ook bezig met het aanpassen of verhuizen van bestaande installaties. Onze klanten bevinden zich in heel Nederland, met name in de metaalindustrie. Tevens leveren en onderhouden wij brandbeveiligingsinstallaties t.b.v. onze geautomatiseerde poedercabines. 

Wij zijn o.a. actief in: fietsenbranche, aluminiumbranche, verzinkerijen, kantoormeubelen, looncoaters en de agrarische sector.

Dit ga je doen

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze poedercoatinginstallaties bij de klanten worden opgebouwd, in gebruik genomen en in optimale conditie blijven door preventief onderhoud uit te voeren. Daarnaast los je eventuele storingen snel en adequaat op.

Ben jij?

Een zelfstandig en flexibel persoon met een MBO-opleiding Elektrotechniek en in het bezit van rijbewijs B (ervaring met besturing en PLC techniek is een pré), dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?

-  Een prettige, informele werkomgeving;

-  Dynamisch team van collega’s;

-  Goede arbeidsvoorwaarden;

-  De mogelijkheid tot een 4 of 5-daagse werkweek

-  Uitgebreide mogelijkheden om jezelf vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

Ben je enthousiast?

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Klaas Jan Sikkink 053-4303937 of mailen naar: sikkink@mspsystems.nl. MSP Systems B.V. Gema Het Lentfert 1 7547SN Enschede